Skodelica za Kavo Kuža

12.68 

Opis

🐾 “Zbudite se z nasmehom ob vsakem požirku – za vas in vašega kosmatinca!” 🐾

Pozdravite svoje jutro z našo posebno skodelico, ustvarjeno z ljubeznijo do psov! 🌅☕️ Ta čudovita skodelica ni le pripomoček za pitje kave, temveč je pravo umetniško delo, ki združuje vašo strast do psov in uživanje v vsakem trenutku.

🎨 Unikatni dizajn za ljubitelje štirinožnih prijateljev: Vsaka skodelica je izdelana  skrbno za vas z  izbranim dizajnom, ki pričara radostno vzdušje in povezanost z vašim kosmatincem. Izberite svojega najljubšega junaka ali pa prilagodite skodelico z imenom vašega psa – ker vsaka zgodba se začne s skodelico dobre kave!

🎁 Popolno darilo za ljubitelje psov: Iščete idealno darilo za pasjega navdušenca? Naša skodelica je odlična izbira! Razveselite svoje ljubljene s to edinstveno skodelico, ki bo polepšala njihove dneve in naredila jutra še bolj posebna.

Naj bo vsako jutro še boljši s skodelico, ki odraža vašo ljubezen do psov. Kupite zdaj in delite toplino vsakega trenutka s svojim najboljšim prijateljem! 🐶💕☕️

Lastnosti:

  • Keramika
  • Mere skodelice : Višina 95 mm, premer 80 mm  kar ustreza 0.33l 
  • Primerno za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico
  • Prazen izdelek iz Kitajske

 

Ilustracije in designi so moji avtorski

 

Ta izdelek je narejen posebej za vas takoj, ko oddate naročilo, zato potrebujemo nekoliko dlje, da vam ga dostavimo. Izdelava izdelkov na zahtevo namesto na veliko pomaga zmanjšati prekomerno proizvodnjo, zato se vam zahvaljujemo za premišljene odločitve o nakupu!

Tisk, izdelavo in pošiljanje pa skrbno upravljajo zunanji partnerji, zato dokler pride do vaših vrat lahko traja morda malo dlje kot ste navajeni.

.

Deli s prijatelji

Deli